Logo
0764.837.400         contact@puturiapa.ro
Puturi Apa .RO
Foraje Puturi Apa si Denisipari Puturi
Servicii de foraje puturi si denisipari - suna-ne acum

Acasa

Reduceri de pana la 20% doar in Aprilie

Executam o gama larga de servicii de forare si gestionare eficienta a apei


Suntem o echipa de specialisti cu experienta in foraje de puturi pentru diverse scopuri si executam o gama larga de servicii de forare si de gestionare eficienta a apei, astfel incat toti clientii care apeleaza la noi sa poata obtine cele mai bune rezultate in urma colaborarii. Puturile pe care le foram respecta cele mai inalte standarde in ceea ce priveste constructia si integrarea in terasamentul pe care lucram


Foraje puturi apa


Puturile de apa pot fi executate pentru mai multe scopuri, de la cele pentru utilizari casnice si pana la cele pentru utilizari industriale sau edilitare. Indiferent de cerintele proiectului tau, toate serviciile pe care le oferim se vor adapta fiecarei situatii in parte astfel incat sa iti putem oferim cele mai avantajoase variante. Puturile de apa vor fi sapate la adancimea potrivita, astfel incat sa ai debitul de apa pe care ti-l doresti si de care ai nevoie in functie de cerintele tale.


Denisipari puturi


Atunci cand puturile nu sunt corect intretinute, poti avea nevoie de operatiuni de denisipari puturi, astfel incat debitul de apa sa fie recuperat si mai ales sa elimini inconvenientul produs de nisipul care intra in apa de la robinet. Asiguram servicii de denisipare puturi cu cele mai moderne tehnici astfel incat tu sa te poti bucura de cele mai bune rezultate. In urma acestor operatiuni, se va obtine de cele mai multe ori un debit mai mare al apei iar apa pe care o obtii va fi corespunzator filtrata.


Piloti forati


Executam piloti forati utilizand cele mai moderne tehnici si utilaje, astfel incat sa iti putem oferi elemente constructive solide si fiabile. Pentru executarea acestor piloti forati ne bazam pe tehnologii moderne si pe evaluari complexe facute de specialistii nostri, astfel incat rezultatele finale sa respecte cele mai complexe standarde din domeniu. In plus, asiguram si consultanta pentru toate lucrarile pe care le facem astfel incat sa te ajutam sa intelegi de ce ai de fapt nevoie, pe baza studiilor de mediu efectuate.


Adanciri puturi


Oferim servicii de adanciri puturi astfel incat sa obtii volumul de apa dorit. Atunci cand ai nevoie de un debit de apa mai mare, cea mai la indemana solutie pentru tine este aceea de a adanci putul existent, daca acest lucru este posibil. Vom face impreuna o evaluare corecta a riscurilor astfel incat sa iti putem oferi cele mai bune rezultate si puturile deja existente sa nu aiba de suferit.


Puturi absorbante


Executam puturi absorbante pentru toate tipurile de sol, astfel incat sa poti drena in mod corespunzator apa. Panza freatica si apa provenita din precipitatii sunt doua elemente importante care pot sa distruga anumite structuri atunci cand intra in contact cu ele. Cea mai buna varianta in sensul acesta este sa apelezi la servicii de drenare a apelor din sol, pentru a evita evenimentele nedorite. Executam puturi absorbante de orice capacitate si pentru orice debit, in functie de cerintele specifice ale zonei in care se va implementa proiectul.

Review-uri

( review-uri)
Contacteaza-ne

Puturi Apa .RO

0764.837.400

contact@puturiapa.ro

www.puturiapa.ro

CERE OFERTA DE PRET